Bakan Kasapoğlu'ndan İmamoğlu'na belgeli cevap: Mizansene gerek yoktu!

Bakan Kasapoğlu'ndan İmamoğlu'na belgeli cevap: Mizansene gerek yoktu!
Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu'nda kalan öğrencilerinin talepleriyle ilgili belediyenin yapması gereken görevleri üzerinden kendince kocaman bir gündem oluşturan İmamoğlu'na Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan yanıt geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, İBB yönetiminin Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu'ula ilgili girişimleri hakkında bir açıklamada bulundu. Bakan Kasapoğlu, "Göreviniz olan otobüs ve aydınlatma hizmetlerini geç de olsa yerine getirmeniz sevindirici. Ancak, 9 gün önce İBB'ye ilettiğimiz otobüs seferlerinin artırılması talebini yerine getirmek için mizansene gerek yoktu." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanuni Sultan Süleyman Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu'yla ilgili yaptığı paylaşıma ilişkin açıklamada bulundu.

Bakan Kasapoğlu, söz konusu yurt için Bakanlığın İBB yönetiminden 9 gün önce yazılı talepte bulunduğunu ortaya koydu.

Bakan Kasapoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Göreviniz olan otobüs ve aydınlatma hizmetlerini geç de olsa yerine getirmeniz sevindirici. Ancak, 9 gün önce İBB'ye ilettiğimiz otobüs seferlerinin artırılması talebini yerine getirmek için mizansene gerek yoktu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.