Bakan Koca'dan etkileşim rekoru

Bakan Koca'dan etkileşim rekoru
Koronavirüs son günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında geliyor.Son günlerin en yoğun ismi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sosyal Medya paylaşımlarında en çok etkileşim alan ismi oldu.

Koronavirüs son günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında geliyor.Bakanların da yoğun olarak sosyal medya paylaşımlarında Covid-19 yani Koronavirüs yer alıyor.

Sosyal Medya ve İnternet Takip Programı Teleskop'un hazırladığı Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin Mart Ayı Sosyal Medya Etkileşim raporu da koronavirüsten bir hayli etkilendi.

Son günlerin en yoğun ismi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sosyal Medya paylaşımlarında en çok etkileşim alan ismi oldu. Sağlık Bakanı Koca’nın Mart ayında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar 50 milyonun üzerinde yorum, beğeni ve retweet aldı.

Sağlık Bakanı Koca’yı 9 Milyonu aşkın etkileşimle Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk takip etti.Bakan Koca’nın sosyal medya hesaplarının takipçi sayısı da tam 25 kat arttı.

Bakanın en çok etkileşim alan paylaşımı ise Samsun’lu kardeşlerin vermiş olduğu mesaj  oldu.

f1-001.jpg

İŞTE BAKANLARIN SOSYAL MEDYA PERFORMANS RAPORU 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.