Bakan Kurum’dan Konyaspor’a 'Yeşil Tribün' tebriği

Bakan Kurum’dan Konyaspor’a 'Yeşil Tribün' tebriği
'Çevre, geleceğe Mirastır!' düsturuyla harekete geçen Konyaspor, Türkiye'de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

'Çevre, geleceğe Mirastır!' düsturuyla harekete geçen Konyaspor, Türkiye'de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Konyaspor Kulübü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın ortak düzenlediği 'Yeşil Tribün' projesi, Ç. Rizespor maçıyla birlikte hayata geçiyor. 'Yeşil Tribün' projesi kapsamında, taraftarlar 5 adet plastik ya da cam şişeyi stadyumun doğu bölgesinde yer alan Passolig gişesi yanına kurulacak çevre standına bırakmaları gerekiyor.

Plastik şişeleri teslim edenler, stand görevlisinden alacakları makbuz ile Passolig gişesinden Ç. Rizespor maçı biletini yükletebilecek. Y

eşil Tribün Projesi'ne katılmak isteyen taraftarların, 17-18 ve19 Kasım günleri saat 11 ila 17 arasında 5 adet pet ya da cam şişeyi teslim etmeleri gerekiyor.

Konyaspor Kulübü’nü tebrik eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Türkiye'mizin en büyük çevre hareketi #SıfırAtık'a 'Yeşil Tribün' uygulamasıyla destek veren İttifak Holding Konyaspor'umuzu canı gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.