Bakan Murat Kurum, adaylığı ile ilgili konuştu

Bakan Murat Kurum, adaylığı ile ilgili konuştu
"Bu aziz vatanı kalkındıracağız, milletimizin refahını yükselteceğiz, İstanbul'umuzu hak ettiği güzelliklere kavuşturacağız. Peygamberimizin müjdesi olan bu şehri hak ettiği güzel yarınlara birlikte taşıyacağız"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bu aziz vatanı kalkındıracağız, milletimizin refahını yükselteceğiz, İstanbul'umuzu hak ettiği güzelliklere kavuşturacağız. Peygamberimizin müjdesi olan bu şehri hak ettiği güzel yarınlara birlikte taşıyacağız." dedi.

Pendik Sahil Pazar Alanı'nda AK Parti il ve ilçe teşkilatı ile bazı sivil toplum kuruluşlarının üyelerinin katıldığı iftar programında konuşan Kurum, zor bir dönemden geçildiğini söyledi.

Deprem bölgesinde tüm illeri gördüklerini dile getiren Kurum, "Belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşları oradaydı. Birlik, beraberlik anlayışıyla depremin ilk anından itibaren de mücadelemizi yaptık. Asrın felaketinde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. On bir şehrimizi çok daha güçlü bir şekilde inşa edeceğiz." diye konuştu.

Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerin 15. günde konutların ilk sözleşmelerini imzaladıklarını, 46. günde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle konutların ilk temelleri attıklarını belirtti.

Verdikleri sözü tutarak, 365 gün içerisinde 319 bin konutu toplamda 650 bin yuvayı afetzedelere teslim edeceklerini kaydeden Kurum, şöyle devam etti:

"Bugün gelişen 2 konu, bizim için çok özel bir anlam taşıyor. Birincisi İstanbul'da olmak. İkincisi ise Sayın Cumhurbaşkanımızın bizi İstanbul milletvekili adayı olarak takdir etmeleri, bizi bu güzellikler şehrine hizmete layık görmeleridir. Allah, bizi bu aziz millete, sizlere, teşkilatımıza, dava arkadaşlarımıza, kardeşlerimize mahcup etmesin. İstanbul şehirlerin, şehirciliğin tacıdır. Biz bir süredir yere düşen bu tacı, hak ettiği yere yeniden koyacağız. Bu şehri, halkımızın hakkı olan hizmetlere ve eserlere yeniden kavuşturacağız."

ftua2lawwaejxj7.jpg

İLK TOPLANTI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Milletvekili adaylarıyla toplantıda bir araya geldi. Bakan Kurum, "Dava arkadaşlarımız, İstanbul milletvekili adaylarımızla ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Milletvekili listemiz vatana millete hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Cumhur İttifakı için aşkla, inançla, sevdayla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

ftua2lqxgae-ctv.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.