Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na: Cumhurbaşkanımızın sizi siyasetten emekli etmesine sadece 13 gün kaldı!

Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na: Cumhurbaşkanımızın sizi siyasetten emekli etmesine sadece 13 gün kaldı!
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabı üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'nun masaya vurduğu videoya tepki gösterdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabı üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'nun masaya vurduğu videoya tepki gösterdi.

"MİLLET TÜM HESAPLARINIZI BOŞA ÇIKARDI"

Milletin 7'li koalisyonun tüm hesaplarını boşa çıkardığının altını çizen Nebati şunları ifade etti:

"Sayın Kılıçdaroğlu, daha düne kadar 'Ben Hesap Uzmanı'yım. Hesap nedir, kitap nedir iyi bilirim' diyordunuz. Anlaşılan milletimiz tüm hesaplarınızı boşa çıkarınca, şimdi de masaları yumruklamaya başlamışsınız.

Hiç boşuna kendinizi yormayın. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sizi siyasetten emekli etmesine sadece 13 gün kaldı."

MUHALİF ERSAN ŞEN: 2 HAFTA SONRA KAZANAMAYINCA KAÇACAKSIN, BAŞKA ÇAREN YOK

Öte yandan muhalefete yakınlığıyla bilinen Sözcü TV'de canlı yayına konuk olan hukukçu Ersan Şen, Kılıçdaroğlu'nun videosunu yorumladı. Kılıçdaroğlu'nun seçim çalışmaları boyunca birçok hata yaptığını belirten Şen, şunları söyledi: "Masaya yumruğu vuruyor, kaçmadım diyor. Sana kimse kaç demiyor ama 2 hafta sonra kazanamayınca kaçacaksın. Başka çaren yok, bu ortamda seçimi kazanamıyorsan sana bu bedeli ödetirler..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.