Bakan Sarı'dan şehit ailelerine ziyaret

Bakan Sarı'dan şehit ailelerine ziyaret
Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı, Adana'da ziyaret ettiği şehit ailelerine başsağlığı diledi

ADANA (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'da şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Sarı, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda yetkililer tarafından karşılandıktan sonra, Ankara'da askeri servis araçlarının geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan er Ali Öztaş'ın Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret etti.

Burada anne Miyase Öztaş ve aile fertleriyle bir araya gelen Bakan Sarı, ailenin acısını paylaştı. Daha sonra, Şırnak'ın Cizre ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralandıktan sonra tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Enver Buğur'un Pınar Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret eden Sarı, mevlide katıldı. Anne Sevim Buğur'a başsağlığı dileyen Sarı, okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından şehit ailesinin evinden ayrıldı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Kadir Genç'in merkez Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi'nde kurulan taziye çadırına giden Sarı, burada da aileyle bir araya geldi.

Ziyaretlere Adana Valisi Mustafa Büyük, bazı milletvekilleri, parti temsilcileri ile daire amir ve müdürleri de katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.