Bakan Soylu: Milletimizden bir fedakarlık daha bekliyoruz

Bakan Soylu: Milletimizden bir fedakarlık daha bekliyoruz
17 Mayıs'ta sona erecek tam kapanmaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Milletimizin çok büyük fedakarlıklar yaptıklarının bilincindeyiz. Bayrama yaklaşıyoruz. Milletimizden bir fedakarlık daha bekliyoruz" dedi.

17 Mayıs'ta sona erecek tam kapanmaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Milletimizin çok büyük fedakarlıklar yaptıklarının bilincindeyiz. Bayrama yaklaşıyoruz. Milletimizden bir fedakarlık daha bekliyoruz. Bu hastalık temasla bulaşıyor. Hep birlikte tedbirlere uymalıyız. Aksi takdirde bayramlaşmada tedbirlere uymazsak, fedakarlığımız boşa gider" dedi.

Kars’ta düzenlenen Güvenlik Toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tam kapanma süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Bir fedakarlık daha bekliyoruz”

Vatandaşların çok büyük fedakarlık yaptıklarını bildiklerini söyleyen Bakan Soylu, "Bayrama yaklaşıyoruz. Milletimizden bir fedakarlık daha bekliyoruz. O hastalık temasla bulaşıyor. Bunu hep beraber biliyoruz. Bayram hepimizin bayramı ve geleceğimizde eksilmeden daha güzel bayramlar yaşayabilmek için hep birlikte kurallara uymalıyız. Tedbirlere uymalıyız. Tedbirlerimizin bize salık verdiği tüm adımları harfiyen yerine getirmeliyiz. Aksi takdirde eğer bayramlaşmalarda kurallara uymazsak, ifade etmem gerekir ki karşılaştığımız bu musibetin ağırlığı üzerimizden kalmaz ve fedakarlıklarımız boşa gider" dedi.

“Bayramda da sabretmeliyiz”

Çocukların artık okula gitmek istediğini ifade eden Soylu, “Çocuklarımız artık okula gitmek istiyor. Üniversiteye gitmek istiyor. Esnaflarımız dükkanlarını açmak istiyor. Onun için milletimizden istirhamımız onlardan çok fazla şey istediğimizin bilinci içerisindeyiz. Çok büyük fedakarlıklar yaptıklarının bilinci içerisindeyiz. Ne zaman istesek bu fedakarlığa katlandıklarının da bilinci içerisindeyiz. Ama önce sabır, sonra bayram diyoruz. Yani sabretmeliyiz, bayramda da sabretmeliyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.