Bakan Ünal'dan Paskalya mesajı

Bakan Ünal'dan Paskalya mesajı
ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Hristiyan vatandaşların ve Hristiyan dünyasının Paskalya Bayramı'nı kutladı. Bakanlık Basın Müşavirliğinden...

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Hristiyan vatandaşların ve Hristiyan dünyasının Paskalya Bayramı'nı kutladı.

Bakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre Ünal, Paskalya dolayısıyla yayımladığı mesajda, Anadolu'nun yüzyıllar boyunca birçok inanç ve kültüre ev sahipliği yaptığını belirtti.

Anadolu'nun aynı zamanda barış, kardeşlik ve hoşgörünün hüküm sürdüğü topraklar olduğuna işaret eden Ünal, mesajında "İnsanoğlunun zorlu bir sınavdan geçtiği bugünlerde Anadolu'nun ruhu bizi daha güçlü kılmakta ve gelecek güzel günler için yüreklerimizi umutla doldurmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Hristiyan alemi ve Hristiyan vatandaşlarımızın Paskalya Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.