Bakan Uraloğlu'ndan dikkat çeken Konya paylaşımı

Bakan Uraloğlu'ndan dikkat çeken Konya paylaşımı
 Muhabir
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu sosyal medya hesabından, Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı'nın 2. yılını kutladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu sosyal medya hesabından dikkat çeken Konya paylaşımı yaptı. Bakan Uraloğlu, Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı'nın 2. yıl dönümünü kutlamak adına önemli bir açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, hattın başarılı performansıyla birlikte 2 milyon 423 bin 868 yolcu ile Karaman-Konya-Ankara ve Karaman-Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hatlarında seyahat rekoru kırıldığını duyurdu.

bakan-ekran.jpg

Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı, sadece 2 yılda sağladığı ulaşım konforuyla büyük beğeni toplarken, hattın başarısı Türkiye'nin genel hızlı tren ağına olan ilgisini de gösteriyor.

Türkiye, hızlı tren hatlarıyla modern ve etkili bir ulaşım altyapısı oluşturarak, ulusal ve uluslararası seyahatlerde rekabet avantajı elde etmeye devam ediyor. Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı'nın 2'inci yılında, ülke genelindeki benzer projelerle birlikte Türkiye'nin hızla ilerleyen bir ulaşım devi olduğu bir kez daha vurgulanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.