Bakan Varank'tan bürokrasiye örnek olacak davranış (TIKLA&İZLE)

Bakan Varank'tan  bürokrasiye örnek olacak davranış (TIKLA&İZLE)
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, gittiği restoranda kendisini tanımayan güvenlik görevlisinin ‘araçla girilemez’ uyarısını dikkate aldı, kendisini tanıtmadan aracını başka otoparka çekti. Kamera kayıtları Beykoz Belediyesi tarafından yayınlandı

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yine takdir toplayan davranışta bulundu.

"BEN BAKANIM BENİ NASIL TANIMIYORSUN" DEMEDİ!

Kurban Bayramı’nın son günü kendi kullandığı araç ile Beykoz Belediyesi tarafından işletilen Gümüşsuyu Restoran’a ailesiyle kahvaltı yapmak için giriş yapmaya çalışan Bakan Varank'ı kapıdaki kadın güvenlik tanımadı ve tesis içerisine araç alınmadı.

 

YAYA OLARAK GELDİ

Bunun üzerine Varank, kendisini tanıtmadı, ailesini de kapı önünde indirdi.

Aracını yolun karşısındaki İSPARK'a ait otoparka bırakan Bakan Mustafa Varank, sonrasında ailesinin yanına yaya olarak geri döndü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın bu tavrı takdir topladı.

 

KAMERA KAYITLARI PAYLAŞILDI

Beykoz Belediyesi, o anlara ait kamera kayıtlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Belediye açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank, 22 Temmuz’da ailesiyle Gümüşsuyu Restoran’a gelmiştir.

Güvenlik görevlimizin içeriye araç alınmadığını hatırlatması üzerine aracını restoran karşısındaki İSPARK’a park etmiştir.

Sonradan güvenlik kamerası görüntülerinden gördüğümüz üzere restorana yaya olarak geri dönen ve tüm bu süreçte kendisini tanıtmayan, geleceğini önceden haber vermeyen Sayın Bakanımız ve ailesi tüm müşterilerimiz gibi hizmet almıştır.

 

 

turan-aydogan.jpg

CHP'Lİ VEKİLDEN  GÖREVİNİ YAPAN TRAFİK POLİSİNE:

BENİ TANIMIYORSAN MECLİS ALBÜMÜNE BAKACAKSIN

Öte yandan Bakan Varank'ın tüm bürokrasiye örnek oluşturan davranışı CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan'ın  geçtiğimiz günlerde, uygulama yapan polise karşı tepki çeken davranışını tekrar gündeme getirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, uygulama yapan polisin aracını durdurması sonrası küplere bindi. Görev başındaki polisi azarlayan Aydoğan, "Bakanının kimliğine bakabiliyor musun?" dedi. Polis memurunun milletvekili olduğunuzu bilmiyorum demesi üzerine "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin albümü var al oradan bak" diyen Aydoğan, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Trafik kontrolü için görevlendirilen polis memurları, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan'ın aracını durdurdu. Bu duruma sinirlenen Aydoğan, milletvekili olduğunu belirterek görevli polis memurunu azarladı.

"BAKANIN KİMLİĞİNE BAKABİLİYOR MUSUN?"

Görevli memur Aydoğan'a "Milletvekili olduğunuzu nereden bileyim, 650 tane milletvekilini tanıyamam ki" dedi. Aydoğan bu sözlerden sonra ses tonunu daha da yükseltti ve, "Bakanının kimliğine bakabiliyor musun?" dedikten sonra görevini yapan trafik polisine aldırmadan gaza basarak hızla uzaklaştı.

İLLA EDEP İLLA EDEP

Sosyal medyada videonun altına Yunus Emre'nin sözü olan, "Gezdim Halep ile Şam'ı Eyledim ilmi talep; Meğer ilim bir hiç imiş, İlla edep illa edep..." paylaşımları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.