Bakan Varank'tan Ümit Özdağ'a sert tepki: "Senden sirk palyaçosu bile olmaz!"

Bakan Varank'tan Ümit Özdağ'a sert tepki: "Senden sirk palyaçosu bile olmaz!"
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın iddialarına sert tepki gösterdi: "İftirayı siyaset yapmak zanneden yalancıya, ispat et istifa edeceğim, yoksa sen edecek misin dedim, kuyruğunu kıstırıp kaçtı."

Sığınmacılara yönelik ırkçı çıkışlarıyla adından söz ettiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın iki yeğenini bir devlet kurumuna yerleştirdiğini öne sürdü.

Varank'ın yeğenlerinin olumsuz işlere karıştığını ve olayın adli makamlarca tespit edildiğini iddia eden Özdağ'a Bakan Varank, Özdağ'ın a sosyal medya hesabından çok sert yanıt verdi.

VARANK: BENİM YEĞENLERİMİN YAŞLARI KÜÇÜK

"Bu ahlaksız provokatör de bana bulaşmaya çalışmış." ifadelerini kullanan Varank, "Benim bırakın kamuda çalışanı, çalışan bir yeğenim bile yok. Hepsinin yaşları küçük." dedi.

"İSPAT EDEMEYEN ALÇAKTIR"

Varank, yalanlarını sürdüren Özdağ'a şu sözlerle yanıt verdi: "Bu yalanını ispat edersen ben istifa etmeye hazırım, edemezsen sen partinden ve vekillikten istifa edecek misin alçak müfteri. Lafı gevelemeyi bırak da yalanını ispat et. Hadi hodri meydan! Kimmiş benim yeğenim? Hangi mahkeme ne karar vermiş? İspat etmeyen sadece müfteri değil aynı zamanda alçaktır!"

"KUYRUĞUNU KISITIRIP KAÇTI"

Varank, daha sonra bir paylaşım daha yaparak, "İftirayı siyaset yapmak zanneden yalancıya; iki yeğenimi kamuda üst düzey göreve getirdiğim ve olumsuz işlere karıştıkları YALANINI ispat et istifa edeceğim, yoksa sen edecek misin dedim, kuyruğunu kıstırıp kaçtı. Değil siyasetçi senden sirk palyaçosu bile olmaz! " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum