Bakan ve Vali’den Kandıra turu

Bakan ve Vali’den Kandıra turu
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kandıra’ya bağlı Bağırganlı, Beylerbeyi, Antaplı, Merkez Erikli ve Çerçili köylerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Işık ve Güzeloğlu’na, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, köy muhtarları ve İlçe birim müdürleri eşlik etti. Köy muhtarları, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Vali Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nu aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

VALİNİN İLK GEZİSİ

Kocaeli Valiliği görevine başladıktan sonra ilk köy gezisini Kandıra’nın köylerine yaptığını belirten Hasan Basri Güzeloğlu, “Sayın Bakanımızla birlikte ilk köy gezisinde sizlerle birlikte olmaktan ve bu sıcak ilgiye tanık olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Millete hizmet etmeyi ibadet sayan bir çerçevede,  bir tek hedefimiz var. Her bir vatandaşımızın hizmet beklentisini karşılamak, daha iyi, daha güzel ve daha mutlu bir yarınlara hep birlikte milletçe ulaşmak.” dedi. Kandıra’ya  önemli yatırımlar yapıldığını belirten Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da, "Önemli olan memleketimizin huzuru, refahı ve istikrarıdır. Türkiye istikrarını kaybetmediği sürece bu gibi hizmetler artarak devam edecek” diye konuştu. Köy ziyaretlerinde, Kandıralılar birbirinden lezzetli ikramlarda bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.