Bakan Yerlikaya: PKK bitme noktasına geldi

Bakan Yerlikaya: PKK bitme noktasına geldi
 Editör
Meclis Plan Bütçe Komisyonu’nda İçişleri Bakanlığı’nın bütçe sunumunu gerçekleştiren Bakan Yerlikaya, "PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar ile terör hamdolsun bitme noktasına geldi" dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, İçişleri Bakanlığının 2024 yılı bütçesinin görüşmelerine başlandı.

AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş başkanlığında toplanan Komisyonda, İçişleri Bakanlığının yanı sıra Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının bütçe, kesin hesap ve Sayıştay raporları görüşülecek.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Bakanlığının bütçesine ilişkin yaptığı sunumda, 1 Ocak-1 Kasım arasında 370 operasyonda 1 uluslararası, 13 ulusal, 33 bölgesel, 253 yerel organize suç örgütünün çökertildiğini, 1800 kişinin tutuklandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Terörü ülkemizin gündeminden çıkartmaya kararlıyız. 40 bini aşkın vatan evladımızı şehit eden hain PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar ile terör hamdolsun bitme noktasına geldi" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.