Bakan'dan bedelli askerlik açıklaması

Bakan'dan bedelli askerlik açıklaması
Bakan İsmet Yılmaz, "Başbakanımız bedelli askerlikle ilgili tüm görüşleri aldıktan sonra kısa sürede değerlendirme yapacak ve karar verecek" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bedelli askerlikle ilgili, "Başbakanımız tüm görüşleri aldıktan sonra değerlendirme yapacak ve karar verecek. Bunun üzerine ek edilecek bir husus yok" diye söyledi.

"SÖYLEYECEK İLAVE BİR ŞEY YOK"

Yılmaz, bedelli askerlikle ilgili bir sual üzerine, bu konuyla ilgili daha evvel yaptığı açıklamalar olduğunu belirterek, "Başbakanımız tüm görüşleri aldıktan sonra değerlendirme yapacak ve karar verecek. Bunun üzerine ek edilecek bir husus yok" diye söyledi.

"KISA SÜRE İÇİNDE DEĞERLENDİRİLİR"

Hükümetin üyesi olduğunu ancak bir karar vericinin kendisi olmadığını belirten Yılmaz, "Hükümet görüşleri alır, değerlendirir ve Başbakan karar verir. Değerlendirme kısa süre içinde yapılacaktır. Bu seçim yatırımı olarak değerlendirilir mi? Bunun rey kaybettireceğini söyleyenler de mevcut, bizim arkadaşlarımızdan söyleyenler mevcut. Buna, rey getirir ve kaybettirir diye bakmamak gerekir. Bunun getirisi kadar götürüsü de vardır. 2011'de çıkan bedelliyi, seçimden sonra çıkardık" diye söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.