Bakanlık duyurdu: Konya'da 7 taşınmaz satışa çıkacak-İşte detaylar
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, sahip olduğu 29 ildeki 449 gayrimenkulü 1-2 Ekim tarihlerinde açık artırma yoluyla satışa sunacak.
Bakanlıktan alınan bilgiye göre, Başkanlık, İstanbul ve Ankara’nın da aralarında bulunduğu 29 ildeki 449 taşınmazın satışını gerçekleştirmek üzere ihaleye hazırlanıyor.
Açık artırma ile düzenlenecek ihalede Van, Şırnak, Bingöl, Sakarya, Eskişehir, Nevşehir, Amasya, Tokat, Erzurum, Adana ve Osmaniye’de birer, Diyarbakır’da 4, Şanlıurfa’da 11, Mardin’de 8, Muş’ta 6, İstanbul’da 21, Bursa’da 2, Balıkesir’de 13, İzmir’de 12, Aydın’da 2, Muğla’da 29, Antalya’da 3, Ankara’da 18, Konya’da 7, Niğde’de 4, Sivas’ta 4, Samsun’da 3, Kars’ta 6 ve Mersin’de 285 taşınmaz satışa çıkarılacak.

İhalede taşınmazlar, ihale sonucunda kazanan isteklinin talebine göre peşin veya taksitle satılabilecek.
Alıcılar, taşınmazlar için yüzde 25 peşinat ödeyerek sahip olabilecek, geri kalan tutar için ise 24 aya kadar vade uygulanacak.
Açık artırmalar 1-2 Ekim tarihlerinde saat 10.30’da başlayacak ve Ankara ile İstanbul’daki salonlarda fiziki katılımın yanı sıra çevrim içi olarak da gerçekleştirilecek.
Mersin’deki satışlar ise yalnızca 2 Ekim Perşembe günü Mersin Hilton SA Konferans Salonu’nda düzenlenecek.
Satışa sunulan taşınmazların konum ve görsellerine "www.emlakyonetim.com.tr" adresinden ulaşılabilecek.

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.