Bakırcılar Odasından, Selçuklu Zabıta Müdürlüğüne teşekkür ziyaret

Bakırcılar Odasından, Selçuklu Zabıta Müdürlüğüne teşekkür ziyaret
Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Başkurt’u ziyaret eden Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, Başkan vekili Ahmet Sönmez, Genel Sekreter Osman Ayvaz, yönetim kurulu üyeleri Fatih Er, Yakup Ayan ve Hakkı Şahin..

Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Başkurt’u ziyaret eden Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, Başkan vekili Ahmet Sönmez, Genel Sekreter Osman Ayvaz, yönetim kurulu üyeleri Fatih Er, Yakup Ayan ve Hakkı Şahin pandemi sürecinde esnafa verdikleri destek dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Başkurt’a ve zabıta ekiplerine esnaflara verdiği destekten dolayı teşekkür eden Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, “Pandemi döneminde sıkıntılı bir süreçle karşı karşıya kaldık. Bu dönemde bizlerin yanında olan, destek veren Zabıta Müdürlüğü ekiplerine ve size teşekkür ediyoruz. Her zaman esnafımızın sorunlarının çözümünde yardımcı olmanız bizleri sevindirdi. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten memnun olduklarını kaydeden Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Başkurt, “Şehir hepimizindir. Zabıta Müdürlüğü olarak görevimizi yapıyoruz.  Şehirde bütünlüğümüzü sağlamak önemlidir. Bu amaçla görev yapıyoruz. Pandemi sürecinde esnafımızın ve sanatkârımızın yanında olduk ve onlara elimizden gelen her türlü desteği verdik.  Zabıta müdürlüğü olarak esnaf ve sanatkârlarımızdan tek istediğimiz düzenli olarak kurallara uymalarıdır. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

bakircilar-oadasi-2.jpg

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Başkurt’a ziyaretin anısına bir tablo hediye etti.      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.