BAL derbisi Sarayönü’nün

BAL derbisi Sarayönü’nün
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 4. Grup’ta Konya derbisi heyecanı yaşandı. Atatürk Stadı’nda oynanan maçta rakibini 2-0 yenen Sarayönü Belediyespor son dönemdeki çıkışını derbi galibiyeti ile taçlandırdı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 4. Grup’ta Konya derbisi heyecanı yaşandı. Atatürk Stadı’nda oynanan maçta rakibini 2-0 yenen Sarayönü Belediyespor son dönemdeki çıkışını derbi galibiyeti ile taçlandırdı ve ligde doğrudan kalma yolunda büyük bir avantajın sahibi oldu. Müsabakaya iyi başlayan yeşil-siyahlı ekip, 20. dakikada Birkan’ın sağ kanattan getirerek yaptığı vuruşu iyi takip eden Abaka’nın öne çıkan kaleciyi affetmemesiyle 1-0 öne geçti. Bu golden sadece 2 dakika sonra bu kez Ahmet Ceran’ın pasını iyi değerlendiren Ahmet Sarı farkı ikiye çıkarttı. Sarayönü Belediyespor skorun rahatlığıyla kontrollü oyuna geçerken, Akşehirspor ise özellikle ikinci yarıda Tayyar ile gole yaklaşsa da sonuç alamadı. Akşehir ekibinde Ali Çevik 72. dakikada kırmızı kart görerek takımının son bölümü 1 kişi eksik oynamasına neden oldu. Puanını 30’a yükselten ve bitime 3 hafta kala Akşehirspor’un 4 puan önüne geçen Sarayönü Belediyespor ligde doğrudan kalma adına büyük bir adım atmış oldu. 

STAT: Belediye Atatürk

HAKEMLER: Cengiz Barcın, Arif Dilmeç, Ali Can Alp

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: U. Kadir, Uğur, Hüsnü, Kenan, Yunus, M. Baştin, Abaka, A. Ceran, M. Kurt, Birkan (Dk. 69 Enes)(Dk. 80 Serhan), A. Sarı (Dk. 75 M. Yurdakul)

AKŞEHİRSPOR: İrfan,  Ali Aygün, Rafet, Gökhan, Ali Çevik, Nuri (Dk. 65 Ahmet), Ufuk, Abdurrahman (Dk. 61 Muhammet), Murat, Tayyar, Salih (Dk. 54 M. Sayan) 

GOLLER: Dk. 20 Abaka, Dk. 22 Ahmet Sarı (Sarayönü Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk 72 Ali Çevik (Akşehirspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.