BAL takımlarına antrenman yasağı!

BAL takımlarına antrenman yasağı!
İçişleri Bakanlığı'ndan “tam kapanma” kısıtlaması sonrası Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarının antrenman taleplerinin karşılanmasının mümkün olmadığı yönünde valiliklere genelge gönderildi.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerine (BAL)  antrenman kısıtlaması geldi.  İçişleri Bakanlığı’ndan “tam kapanma” kısıtlaması sonrası BAL takımlarının antrenman taleplerinin karşılanmasının mümkün olmadığı daha önceden var olan izinlerinde iptal edilmesi gerektiği yönünde valiliklere bilgi verildiği öğrenildi.

Konya’da BAL ekibi Gölyazıspor’un antrenman için izin alınamamasıyla gündeme gelen konu Konya spor kamuoyunun gündemine gelmişti. Gölyazıspor’a önce verilen antrenman izni bu talimatın ardından yeniden iptal edildi ve izin sadece 1 günle sınırlı kalmış oldu.

Mayıs sonunda başlayacak bir ligle ilgili antrenman kısıtlaması BAL ekiplerinin tepkisine neden oldu. Pandemi salgınından dolayı uzun süre oynanmayan amatör futbol liglerinde top koşturan oyuncular sorunlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletmiş, 16 yıl amatör futbol oynayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapılan bu görüşmenin ardından BAL'la ilgili takvim başlamış ancak ilk ertelemenin ardından yeni tarih 17 Nisan olarak belirlenmiş ancak artan vakalar nedeniyle ikinci kez ertelenerek 23 Mayıs yeni başlama tarihi olarak belirlenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.