BAL’da 6. hafta maçları

BAL’da 6. hafta maçları
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden temsilcilerimiz, ligin 6. hafta karşılaşmalarına dün çıktı. Burada mücadele eden Sarayönü Belediyespor rakibini mağlup ederken, Akşehirspor ve Ereğlispor ise mağlup oldu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz, ligin 6. hafta karşılaşmalarına dün çıktı. Burada mücadele eden Sarayönü Belediyespor rakibini mağlup ederken, Akşehirspor ve Ereğlispor ise mağlup oldu.

SARAYÖNÜ EMİN ADIMLARLA

Her sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyonluk için mücadele eden Sarayönü Belediyespor, ligin 6. haftasında Antalya temsilcisi Manavgatspor’u konuk etti. Yeşil-siyahlılar karşılaşmadan 2-1 galip ayılarak zirve yürüyüşünü emin adımlarla sürdürdü.

AKŞEHİR’DEN BEKLENMEDİK SKOR

Sezona istediği gibi başlangıç yapamayan Akşehirspor, ligin 6.haftasında Mersin temsilcisi Mut İdmanyurdu Belediyespor’a konuk oldu. Kırmızı-beyazlılar rakibine beklenmedik bir şekilde 2-0 mağlup oldu.

EREĞLİ KAYIPLARDA

Geride kalan sezon Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak 1 yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lig’e dönen Ereğlispor, bu sezonki kötü gidişatını sürdürdü. Yeşil-beyazlılar kendi evinde şampiyonluk adaylarından Karaman Belediyespor’u konuk ederken, rakibine 3-0 mağlup oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.