BAL'da ilk 3 sıra Konya takımlarının

BAL'da ilk 3 sıra Konya takımlarının
Bölgesel Amatör Lig’de ilk devre erteleme maçlarıyla birlikte sona erdi.

Bölgesel Amatör Lig’de ilk devre erteleme maçlarıyla birlikte sona erdi. Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor, Ereğlispor, Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Gölyazıspor olmak üzere, 5 Konya temsilcisinin mücadele ettiği 4. Bölge 2.Grup’ta, ilk 3 sırayı Konya takımları aldı.
SARAYÖNÜ LİDER BİTİRDİ
BAL’ın gediklisi Sarayönü Belediyespor ilk devreyi 21 puanla, namağlup lider bitirdi. Yeşil-siyahlılar, grupta bileği bükülmeyen tek takım oldu. İlk devrede iyi bir performans sergileyen ve sadece 1 kez yenilen Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise 20 puanla ilk devreyi ikinci sırada tamamladı. Lige kötü başladıktan sonra müthiş bir çıkış yakalayan Ereğlispor, devre arasına 19 puanla 3. sırada girdi. İnişli çıkışlı bir grafik çizen Akşehirspor, ligin ilk yarısında 14 puan toplarken gruptaki diğer Konya temsilcisi Gölyazıspor ise ilk devrede sadece 1 galibiyet alabildi. Yeşil-kırmızılı ekip, devre arasına doğrudan düşme potasında girdi.
ARA TRANSFER DÖNEMİ
17 OCAK’TA BAŞLAYACAK
Amatör futbol liglerinde ara transfer dönemi 17 Ocak 2022 tarihinde başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör İşler Kurulu daha önce açıkladığı amatör ligler 2. transfer ve tescil dönemi tarihini 1 hafta geriye çekmişti. Buna göre; 17 Ocak tarihinde başlayacak 2. transfer ve tescil dönemi ve 4 Mart 2022 tarihinde sona erecek. Takımlar bu süre zarfında kadrolarına son şeklini verecek.

bal.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.