BAL’da kritik hafta

BAL’da kritik hafta
Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ereğlispor, ligin 10. hafta karşılaşmalarına yarın çıkacak. Konya temsilcileri rakiplerini mağlup ederek ligin altını üstüne getirmeyi hedefliyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Konya temsilcileri, ligin 10. haftasında bugün oynayacakları karşılaşmaların hazırlıklarını tamamladı. Sarayönü Belediyespor zirve yolundaki rakiplerinden Isparta Davrazspor’a konuk olurken, Akşehirspor da ligde kalma mücadelesi veren Bucak Belediye Oğuzhanspor’un konuğu olacak. Erğelispor ise kendi evinde Manavgat Belediyespor’u ağırlayacak.

ZİRVEYE GÖZÜNÜ DİKTİ

Topladığı 21 puanla ligde 3. sırada bulunan Sarayönü Belediyespor, kendisi ile aynı puanda bulunan fakat averajla bir basamak üzerinde olan Isparta Davrazspor’a konuk olacak. Rakibi karşısında galip gelerek zirveyi sıkıştırmak isteyen yeşil-siyahlılar, bugün karayolu ile Isparta’ya hareket edecek. Yarın Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Zorlu mücadeleyi Kocaeli bölgesi hakemlerinden Ömer Tolga Güldibi yönetecek.

AKŞEHİR, BUCAK’A GİDİYOR

Ereğlispor ile olaylı bir Konya derbisine çıkan Akşehirspor, bu maçı unutarak Bucak Belediye Oğuzhanspor maçına kilitlendi. 9 puanla 9. sırada bulunan kırmızı-beyazlılar, yarın Burdur temsilcisi Bucak Belediye Oğuzhanspor ile deplasmanda karşılaşacak. Akşehirspor, ligde kalma mücadelesi veren rakibini mağlup ederek galibiyet serisi oluşturmak istiyor. Yarın Bucak İlçe Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Mücadeleyi Bolu bölgesi hakemlerinden Semih Güner yönetecek.

EREĞLİSPOR, MANAVGAT’I AĞIRLIYOR

Ligde şu ana kadar çıktığı 9 maçta 6 puan toplayan Ereğlispor, yarın kendi evinde ağırlayacağı Manavgat Belediyespor maçına kilitlendi. Yeşil-beyazlılar rakibin mağlup ederek ligde üst sıralara çıkmanın hesaplarını yapıyor. Yarın Ereğli Atatürk Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak ve İzmir bölgesi hakemlerinden Niyazi Aykan Ceylan tarafından yönetilecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.