BAL’da maçlar 6 puanlık

BAL’da maçlar 6 puanlık
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ereğlispor, ligin 7. haftasında 6’şar puanlık maçlara çıkacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ereğlispor, ligin 7. haftasında 6’şar puanlık maçlara çıkacak. Sarayönü kendisi ile aynı puanda bulunan Silifke Belediyespor’a konuk olurken, Akşehirspor lider Serik Belediyespor’u konuk edecek. Ereğlispor ise kendisi gibi çıkış arayan Bucak Belediye Oğuzhanspor’u konuk edecek. Bugün oynanacak karşılaşmalar saat 14.00’de başlayacak.

SARAYÖNÜ ÇIKIŞ ARIYOR

Son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşayan Sarayönü Belediyespor, bugün kendisi ile aynı puana sahip Mecdem Silifke Belediyespor’a konuk olacak. Yeşil-siyahlılar rakibi karşısında kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

AKŞEHİR, LİDERİ DEVİRMEK İSTİYOR

Performans olarak beklenenin altında kalan Akşehirspor’da, hafta içi teknik direktör Mustafa Yağar ile yollar ayrıldı. Yarın lider Serik Belediyespor’u konuk edecek kırmızı-beyazlıları altyapı antrenörleri hazırladı.

EREĞLİ BUCAK’A GİDİYOR

Geride kalan hafta ligin güçlü ekiplerinden Karaman Belediyespor’a 3-0 mağlup olan Ereğlispor, yarın kendisi gibi çıkış arayan Bucak Belediye Oğuzhanspor’a konuk olacak. Rakibi karşısında 6 puanlık maça çıkacak yeşil-beyazlılar, karşılaşmayı kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.