BAL'da sezon başlıyor... İyi olan kazansın, dostluk kazansın, Konya kazansın!

BAL'da sezon başlıyor... İyi olan kazansın, dostluk kazansın, Konya kazansın!
BAL’da sezon Konya derbisiyle başlıyor. Akşehirspor'la Gölyazıspor, Akşehir’de karşı karşıya gelecek

 

TFF Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) 2020-2021 sezonu başlıyor. Sıkılaştırılmış takvimle oynanacak ligde, takımlar haftada 3 gün maç oynayacak. BAL 2. Bölge 6. Grup’ta mücadele edecek 2 Konya temsilcisi Akşehirspor’la Gölyazıspor ligin ilk haftasında bugün Akşehir’de karşı karşıya gelecek.

2 TAKIMIN DA HEDEFİ 3. LİG

Akşehir Nasreddin Hoca İlçe Stadı’nda oynanacak mücadele 17.00’da başlayacak. Karşılaşmada Afyon bölgesi hakemi Niyazi Balçın düdük çalacak. Balçın'ın yardımcılıklarını Selim Armağanlı ve Mahmut Çerik yapacak. Akşehirspor ve Gölyazıspor yeni sezon öncesi hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Dost iki kulübün mücadelesinde kazanan takım sezona avantajlı ve moralli başlamış olacak. Grubun diğer ekibi Isparta 32 Emrespor ise ilk haftayı BAY geçecek.

konya-kazansin-1.jpg

108 TAKIMDAN 4’Ü 3. LİG’E ÇIKACAK

Grup müsabakalarının tamamlanmasından sonra grup birincisi olan 32 takım tek maç eleme usulü çeyrek, yarı ve final müsabakalarını oynayacak. 8'er takımlı 4 bölgede oynanacak çeyrek final müsabakaları öncelikle 1. ve 2., 3. ve 4., 5. ve 6. ve 7. ve 8. grup birincilerinin çeyrek final müsabakaları oynamasıyla, (1-2) galibinin (3-4) galibi ile, (5-6) galibinin, (7-8) galibi ile yarı final müsabakaları oynayacak. Yarı final müsabakalarının galipleri ise tek maç eleme usulü final müsabakası oynayacak. 4 bölgenin birincisi olan 4 takım TFF 3. Lig'e çıkma hakkı kazanacak.

konya-kazansin-3.jpg

TESTLER NEGATİF

Öte yandan iki takım da maç öncesi Kovid-19 testi yaptırdı. Her iki kulüpten yapılan açıklamada, tüm futbolcu ve teknik heyetin testlerinin negatif çıktığı bildirildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) talimatı gereği BAL takımları maç öncesi Kovid-19 testi yaptırmak zorunda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.