BAL’da tranfer harekâtı

BAL’da tranfer harekâtı
Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ereğlispor, transfer harekâtı başladı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ereğlispor, transfer harekâtı başladı. Temsilcilerimiz şartlarına en uygun oyuncuları bularak kadrosuna kaymaya çalışacak.

SARAYÖNÜ İMZA AŞAMASINDA

Sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan fakat ilerleyen haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşayarak hedefinden sapan Sarayönü Belediyespor, teknik direktör Niyazi Kart’ını raporu doğrultusunda transfer çalışmaları başladı. Yeşil-siyahlılar deneyimli hocanın istediği 2 isimle imza aşamasına geldi. Bu isimler ise şimdilik gizli tutuluyor.

GÖKHAN KÖKSAL YENİDEN AKŞEHİR’DE

Sezona istediği gibi başlayamayan Akşehirspor, devre arası transfer döneminde ilk takviyesini kaleye yaptı. Kırmızı-beyazlılar Keçiören Belediyesi Bağlumspor’da forma giyen eski kalecisi Gökhan Köksal’ı yeniden renklerine bağladı. Akşehir ekibi kale transferinin ardından rotası orta sahaya çevirdi.

EREĞLİ HOCAYI BEKLİYOR

Teknik direktör Ertuğrul Sanlav ile yollarını ayıran Ereğlispor, yeni teknik adamın raporunu bekliyor. Ereğli çalıştırıcı Fikret Tansal ile anlaşan yeşil-beyazlılar, gelecek hafta sonu hocayla bir araya gelerek transfer konusunu istişare edecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.