BAL’da zorlu hafta

BAL’da zorlu hafta
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ereğlispor, ligin 5. hafta karşılaşmalarına yarın çıkacak. Temsilcilerimiz birbirinden zorlu rakiplerle mücadele edecek

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Konya temsilcileri Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ereğlispor, ligin 5. hafta karşılaşmalarına yarın çıkacak. Burada liderlik mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor kendisi gibi zirve için yarışan Manavgat Belediyespor’a konuk olurken, Akşehirspor grup lideri Isparta Davrazspor’u, Ereğlispor ise Kepez Belediyespor’u konuk edecek.

SARAYÖNÜ LİDERLİK AŞKINA

Her son olduğu gibi bu sezon da şampiyonluğa gözünü diken Sarayönü Belediyespor, kendisi gibi zirve mücadelesi veren Manavgat Belediyespor’a konuk olacak. Yarın Manavgat Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

AKŞEHİR, LİDERİ AĞIRLIYOR

Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Akşehirspor, yarın grup lideri Isparta Davrazspor’u ağırlayacak. Akşehir ekibi karşılaşmayı kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Yarın Nasrettin Hoca Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

EREĞLİ ÇIKIŞ ARIYOR

1 sezon aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lig’e dönen Ereğlispor, burada kalıcı olmanın mücadelesini veriyor. Yeşil-beyazlılar henüz beklenen patlamayı yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kepez Belediyespor maçında yapmayı hedefliyor. Ereğli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

(Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.