Balıkesirspor'da İstanbul Başakşehir Maçı Hazırlıkları

Balıkesirspor'da İstanbul Başakşehir Maçı Hazırlıkları
Teknik Direktör Özdeş: "Oyuncularımız oldukça iyi çalışıyor. Hafta sonu iyi bir başlangıç yapıp umutlarımızı canlandırmak istiyoruz"

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak Balıkesirspor'un Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Oyuncularımız oldukça iyi çalışıyor. Hafta sonu iyi bir başlangıç yapıp umutlarımızı canlandırmak istiyoruz" dedi.

Kırmızı-beyazlı ekip, maç hazırlıkları kapsamında Atatürk Stadı'nda Özdeş yönetiminde taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Özdeş, gazetecilere yaptığı açıklamada, taraftarların, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirterek, bu desteğin devam etmesini istedi.

Aciz takım olmayacaklarını belirten Özdeş, devre arasına kadar çıkacakları 4 maçtan en fazla puanı almaya çalışacaklarını anlattı.

Bu müsabakaları final niteliğinde gördüklerini dile getiren Özdeş, şöyle konuştu:

"Alt sıralarda yer alan diğer takımların da kötü sonuçlar aldığını görüyoruz. Puan farkını yok sayıyorum. Her maç bizim için önemli. Oyuncularımla da bunu paylaşıyorum. Oyuncularımız oldukça iyi çalışıyor. Hafta sonu iyi bir başlangıç yapıp umutlarımızı canlandırmak istiyoruz. Fenerbahçe maçındaki tribün desteğinin devam etmesini istiyoruz. Türkiye'de hiçbir takımda olmadığı kadar tribün desteğimiz var. Bize düşen, bunun gereğini yapmak. Takımımız birlik içinde oynadığında başaramayacağı şey yok. Üst üste iki maç kazanamamışsanız skor olarak geri düşüyorsunuz. Futbolcularımızın ve taraftarlarımızın galibiyet özlemini gidereceğiz."

Çok gol yiyip az attıklarını söyleyen Özdeş, savunma konusunda önlemler alıp hücumu güçlendirmeye çalıştıklarını bildirdi.

Balıkesirspor'un, geçen sezon PTT 1. Lig'de takım savunmasını iyi yapıp goller bulabildiğini anımsatan Özdeş, "Bunu becerebilecek bir takımız. Fenerbahçe maçında bunu iyi başardık. Şimdi kazanabilmek için gol atmamız gerekiyor. Bu, öz güvenle giderilecek" ifadesini kullandı.

Özdeş, Fenerbahçe maçında yediği hatalı gol nedeniyle tartışılan kaleci Emrullah Şalk'ın, İstanbul Başakşehir maçında da oynayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.