Baloğlu hasta çocukları ziyaret etti

Baloğlu hasta çocukları ziyaret etti
AK Parti Milletvekili Mustafa Baloğlu; Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek binasını yerinde inceleyerek hastanede tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Çocukların sağlık durumları hakkında servis hemşirelerinden ve ailelerinden bilgi alan Baloğlu, çocuklarla da sohbet ederek onlara oyuncak hediye etti.

Yıllarca Nakipoğlu Bilgi Hastanesi olarak hizmet veren binanın artık Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin ek binası olarak hizmet verdiğini vurgulayan Baloğlu, hastanenin sadece kadın doğum ve çocuk hastaları hastanesi olarak değil yaklaşık on ayrı branşta poliklinik hizmeti verdiğini de hatırlattı. Karatay bölgesinde böyle bir hastanenin hizmet vermeye başlamasının kendilerini son derece memnun ettiğini de ifade eden Baloğlu, hastanenin Karatay İlçesi’nde yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerine ulaşması konusunda yaşadıkları sıkıntıları da ortadan kaldırdığını söyledi.  

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.