Balta ile Dehşet saçtılar...!

Balta ile Dehşet saçtılar...!
İzmirin Karşıyaka İlçesinde Balta ile dehşet saçtılar. Kimliği belirsiz kişiler Fikret Çoramık'ı baltayla dövdükten sonra esrarengiz bir şekilde evinin bahçesine attılar. Çoramık Askerden geleli 1 hafta olmuştu.

Olay İzmir'in Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi 6653 sokakta meydana geldi. Çoramık 01:00 sıralarında arkadaşları ile buluşmak için evden çıktığı esnada kimliği belirsiz kişiler tarafından baltayla canice dövüldü. Çoramık karşı bile koyamaz ken Kimliği belirsiz kişiler Çoramıkı dövdükten sonra evinin bahçesine attılar ve uzaklaştılar.Habere ait Video için tıklayın

Çoramık İstanbulda 1 hafta önce askerliğini tamamlayıp Evine geldiği belirlendi.Olaydan sonra yaklaşık 1.5 saat sonra kanlar içinde yakınları tarafından bulundu.

Çoramık'ın ailesi ve yakınları  durumu sağlık ve güvenlik kollarına bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı müdahele ardından acil hastaneye kaldırılmak üzere ambulnasa konuldu yolda kalbi duran Çoramık'ın doktorlar tarafından hayata döndürüldüğü bildirildi. 

Hayatı tehlikesi devam eden Çoramık'ın müşade altına alındığı ve sırt kısmında balta kesiği sağ ve sol omuzda, Kafatasında derin kesiklerin olduğu bildirildi.

Olaydan sonra evin bahçesinde geniş çaplı inceleme başlatıldı polis ekipleri fikret Çoramık'ın yaralandığı baltayı bulurken Cinayet Büro ekipleri kaçan kimliği belirsiz kişler için arama başlattı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.