Bana 3 adam alın, Avrupa’ya gidelim

Bana 3 adam alın, Avrupa’ya gidelim
Konyaspor yönetimi hedef büyüttü. Teknik direktör Rıza Çalımbay ile bir araya gelen yöneticiler, deneyimli çalıştırıcıya “Yeni hedefimiz Avrupa” dedi. Çalımbay ise “Bana 3 adam alın, Avrupa’ya gidelim” yanıtını verdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un yönetim kurulu, ligin ilk 8 haftalık bölümünü kendi içinde değerlendirdi. Bu süreçte diğer rakiplerin de durumlarını gözleyen yeşil-beyazlı yönetim, teknik patron Rıza Çalımbay ile bir araya gelerek, hedef büyüttüklerini ve yeni hedefin Avrupa Kupaları’na katılmak olduğunu iletti. Teknik direktör Rıza Çalımbay ise, yeni hedef doğrultusunda her zaman dile getirdiği 8 numara transferi ve buna ek olarak 2 oyuncu daha istedi.

ÖNCELİK 8 NUMARADA

Mehdi Bourabia’nın İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo’ya transferinin ardından bu bölge için oyuncu isteyen Rıza Çalımbay, yönetimi defalarca kez sıkıştırmasına rağmen bu noktaya istediği futbolcuyu aldıramamıştı. Çalımbay, bazı maçların ardından yaptığı değerlendirmede de sürekli bu noktadaki eksiklikten yakınmıştı. Deneyimli çalıştırıcı, yönetimin Avrupa Kupaları’na katılma hedefini kendisine iletmesinin ardından ilk olarak bu bölgeyi işaret ederek takviye istedi.

2 BÖLGE DAHA VAR

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 8 numara transferinin ardından 2 transfer daha istedi. Ligin ilk 8 haftasında takımını iyice gören Çalımbay’ın, stoper ve kanat bölgeleri için direkt oynayabilecek nokta transferler istediği düşünülüyor.

YÖNETİM KOLLARI, EN KISA ZAMANDA SIVAYACAK

Yeşil-beyazlı yöneticiler, devre arası transfer dönemindeki nokta transferler için geri sayıma geçiyor. Rıza Çalımbay’ın isteği doğrultusunda transfer listesini değerlendirecek olan yönetim, verim sağlayabilecek bütçesine en uygun futbolcuyu renklerine bağlamaya çalışacak.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.