Banvit mesaisi sürüyor

Banvit mesaisi sürüyor
Cumartesi günü deplasmanda Banvit ile karşılaşacak olan Dev Kartallar, hazırlıklarını çift antrenman ile sürdürüyor. Kulüp Başkan Yardımcısı Kerem Öten, güçlü rakiplerini ilk yarıda olduğu gibi tekrar yenmek istediklerini söyledi

TBL’de mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, 23. hafta maçında deplasmanda Banvit ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta evinde Uşak Sportif’i yenerek üst üste üçüncü toplamda ise onuncu galibiyetini elde eden yeşil-beyazlılar, zorlu mücadeleden galip gelebilmek için yoğun bir antrenman programı gerçekleştiriyor. Ligin ilk devresinde sahasında güçlü rakibini yenen temsilcimiz, aynı başarıyı deplasmanda da göstermek istiyor. Alınan galibiyetlerle hedefini bir çıta yükselten Potanın Kartalları, ilerideki haftalarda alacağı güzel sonuçlar ile üst sıralara zorlamaya çalışacak. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde teknik ve taktik çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, yarın son antrenmanını yaparak Balıkesir’e gidecek ve orada kampa girecek. Öte yandan temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmuyor.

KEREM ÖTEN, “SIRA DEPLASMANDA KAZANMAK”

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Kerem Öten, Uşak Sportif maçında aldıkları galibiyetin herkesi mutlu ettiğini ve ilerideki hedeflerinin yükseldiğini ifade etti. Öten, “Geride kalan haftalara baktığımızda özellikle ikinci yarıya kötü başlamamız herkesi etkilemişti. Yaşanan olumsuzluklarla kötü gidişi durdurma adına takımımız çok ciddi bir şekilde çalıştı. Bunu da başardılar. Alınan güzel sonuçlar ile yeniden toparlandık ve istenilen düzeye geldik. Uşak Sportif maçıyla da tamamen üzerimizdeki baskıyı atarak rahatladık. Şimdi önümüzde Banvit maçı var. Ligin çok güçlü ekiplerinden biri. Deplasmanda oynayacak olmamız bir şeyi ifade etmiyor çünkü nerede olursak olalım galibiyet için sahaya çıkıyor takımımız. İlk yarıda da taraftarlarımızın desteği ile galip gelmişti güçlü rakibimizi. Şimdi sıra deplasmandaki maçı kazanmak” diye konuştu.

Uşak Sportif maçında kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür etmek istediğini belirten Kerem Öten, “Onların desteği ile daha da yukarlara çıkacağımıza eminiz. Tüm iç saha maçlarında taraftarlarımıza güveniyoruz. Bu bizim en büyük şansımız. Konyalı basketbol severler ile birlik ve beraberlik olması.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.