Barışmayı reddeden kız arkadaşının evini benzin döküp yaktı

Barışmayı reddeden kız arkadaşının evini benzin döküp  yaktı
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir şahıs, yeniden bir araya gelme isteğini reddeden eski sevgilisinin evinin önüne benzin dökerek yaktı.

Olay, dün saat 06.50 esnalarında Yavuz Selim Mahallesi’nde oldu. İddiaya göre, B.U. isimli kişi eski kız arkadaşı S.K. ile yeniden bir araya gelmek istedi. S.K ise B.U.’nun isteğini reddetti. Duruma sinirlenen B.U., gece vakitlerinde S.K.’nin evinin önüne geldi. B.U., yanında getirdiği benzini merdivenin önüne dökerek ateşe verdi.

B.U. aniden büyüyen alevlerin içerisinden koşarak uzaklaştı. Yangını fark eden vatandaşlar ise 112 Acil Çağrı Merkezine çağrıda bulundu. İhbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, polis B.U.’yu yakalamak için düğmeye basıldı.

Diğer yandan olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Görüntüde, B.U’nun benzin dökerek evin önünü ateşe verdiği ve alevlerin birden büyüdüğü net bir şekilde görülmekte. B.U’nun aniden büyüyen alevlerin içerisinde kaldığı ve koşarak uzaklaştığı anlar da yer alıyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.