Baro başkanından Ahmet Arslan’a ziyaret

Baro başkanından Ahmet Arslan’a ziyaret
İl Başkanı Hasan Ekici’nin Milletvekili seçilmesinin ardından Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığına atanan Ahmet Arslan’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı Hasan Ekici’nin 28. Dönem Konya Milletvekili seçilmesinin ardından İl Başkanlığı'na atanan Ahmet Arslan’a, Konya Baro Başkanı Av. Oktay Unkur, Genel sekreteri Av. Ersan Şen ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

baro-baskani-oktay-unkur-2.jpg

Genel Başkan nezdinde ve İl Başkanı Konya barosunu birçok kez ziyaretin olmasının, Gelecek Partisi’nin baro ve yargıya verdiği değerden ötürü olduğunu ve bundan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Baro Başkanı Av. Oktan Unkur, il başkanı Ahmet Arslan’ın da Konya siyasetine hayırlı olmasını, Konya’nın sorunlarını gündeme taşımaya devam edeceklerine inandıklarını söyledi.

Avukatlık mesleğine dair sorunları ve avukat sayısındaki yoğunluğun mesleki enflasyona sebep olduğunu dile getiren Unkur, bir şehri kalkındırma adına açılan üniversitelerin doğru bir karar olmadığını, planlama olmaksızın üniversite açılarak o şehre gelir getirme hesabının orada okumaya gelip diploma alan fakat iş imkânı bulamayan öğrenci ve ailelerinin aldatılmasının ahlâki olmadığını dile getirildi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden İl Başkanı Ahmet Arslan da artık mecliste bir gruplarının olduğu, bu nedenle Konya ve Ülkenin tüm sorunları ile birlikte avukatlık mesleği ve yargısal sorunlara yönelik talep geldiği takdirde bunu seve seve Meclis gündemine taşıyacaklarını söyledi.

baro-baskani-oktay-unkur-6.jpg

baro-baskani-oktay-unkur-5.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.