Başakşehir'in İsrailli soykırım yanlısı futbolcusuna gözaltı

Başakşehir'in İsrailli soykırım yanlısı futbolcusuna gözaltı
 Editör
Antalyaspor'un katliam yanlısı İsrailli futbolcu görünümlü terör sempatizanının ardından Başakşehir'in de futbolcu görünümlü katliam sempatizanı Siyonist futbolcusu gözaltına alındı.

İsrail'in bebek katliamına sivil katliamına destek veren İsrailli futbolcu görünümlü terör devleti İsrail'in destekçisi Siyonist isimlere Türkiye'de gözaltı süreci başlatıldı.

Antalyaspor-Trabzonspor maçında attığı golün ardından İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını bileğindeki sargıya yazdığı ve kameralara gösterdiği ifadeler sonrasında gözaltına alınan İsrailli futbolcu görünümlü terör sempatizanı Sagiv Jehezkel’in ardından Başakşehir’in İsrailli futbolcu görünümlü terör sempatizanı Eden Karzev ise sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Paylaşım sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri Karzev’i gözaltına aldı. Karzev’in ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.