Başaracağız!

Başaracağız!
Konyaspor, ligin 33. haftasında bugün Göztepe’yi konuk edecek. Yeşil-beyazlılar, hiçbir iddiası bulunmayan rakibi karşısında kazanarak, Osmanlıspor’un Beşiktaş karşısında puan kaybetmesini bekleyecek

Atiker Konyaspor, ligde kalma mücadelesini sürdürüyor. Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında hiçbir iddiası bulunmayan Göztepe’yi konuk edecek yeşil-beyazlılar, taraftar desteğini de ardına alarak bu maçtan galip gelmek istiyor. Konyaspor, Göztepe sınavını kazanması ve Osmanlıspor’un Beşiktaş’a kaybetmesi durumunda ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyecek. Yarın Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak.

DÜDÜK ÜMİT ÖZTÜRK’TE

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Atiker Konyaspor ile Göztepe arasında oynanacak karşılaşmayı Denizli bölgesi hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Osman Gökhan Bilir üstlenecek. Alper Çetin ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

TEK EKSİK MEHDİ

Atiker Konyaspor; bugün oynanacak Göztepe maçında, son haftalarda düşüşte olan orta saha oyuncusu Mehdi Bourabia’dan faydalanamayacak. Yeşil-beyazlılarda, bu bölgede Wilfred Moke’nin görev alması bekleniyor. Öte yandan rakip Göztepe’de ise herhangi bir eksik bulunmuyor.

İYİ HAZIRLANDILAR

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle birlikte çıkışa geçen ve 7 haftada 14 puan toplayan Atiker Konyaspor, Göztepe maçında da yükselen performansını sürdürmeyi amaçlıyor. Yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında kazanması halinde ligde kalma yolunda dev bir adım atmış olacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.