Başaran’dan Çağrı

Başaran’dan Çağrı
Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran Bakırcılar sanayi bölgesinde yaşanan trafik kazalarının önlenmesi için Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya çağrıda bulundu.

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran Bakırcılar sanayi bölgesinde yaşanan trafik kazalarının önlenmesi için Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya çağrıda bulundu. Horozluhan Mahallesi Bakırcılar Sanayi Sitesi Tahıl ve Adıbelli sokaklarda sinyalizasyon ve kasisin olmaması nedeni ile neredeyse her gün kaza olduğunu ifade eden Başaran, Selçuklu Belediyesi’nden bu konuya çözüm getirmesini istedi. Her hafta sahada esnaf ziyaretleri yaparak sorunlarını kamuoyuna taşıdıklarını söyleyen Başaran, ziyaretleri sırasında karşılaştıkları durumun iktidar için vahim göründüğünü iddia ederek, “Muhalefet olarak da Konyamıza hizmet etmenin mümkün olduğunu gösteriyoruz. Ancak sahadan okuduğumuz kadarıyla ilk seçimde iktidarı büyük bir sürpriz bekliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.