Başarılı sporcular ödüllendirildi

Başarılı sporcular ödüllendirildi
Meram Belediyesi, Konya'yı yurt içi ve yurt dışında başarıyla temsil eden Meram Belediyespor sporcularını ödüllendirdi.

Meram Belediyesi, Konya'yı yurt içi ve yurt dışında başarıyla temsil eden Meram Belediyespor sporcularını ödüllendirdi. Bir otelde gerçekleşen ödül törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram Belediyespor Başkanı Hüseyin Saraç, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Remzi Ay, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve Konyaspor Başkanı Ahmet Şan da katıldı.

"Spora desteğimiz sürecek"

Ödü töreni öncesi konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, sporun insan hayatındaki yerine değindi. "Spor, sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi olduğu kadar, iyi ahlaklı bir nesil yetiştirmenin de yardımcısıdır" diyerek sözlerine başlayan Toru, "Değişen dünyanın değişen Türkiye'sinde, yerel yönetimlerin belediyecilik hizmetlerini sosyal alanlara da kaydırması artık bir zaruret halini almıştır. Bu nedenle Meram Belediyesi olarak hizmetlerimizi geniş bir yelpazede tutuyoruz. Bu anlayışımızın bir gereği olarak, spora da geniş bir yer ayırdık. Bu amaçla geldiğimiz günden bugüne kadar spor kulübümüze destek verirken, diğer taraftan da spor yatırımlarını artırmak üzere projeler de ürettik. Birçok yatırımımızı bu sene içinde hizmete açacağız" ifadelerini kullandı.

"Şaşırdım"

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan da, Meram Belediyesi'ni, Meram Belediyespor yönetimini ve sporcularını tebrik ederek başladığı konuşmasında, Meram Belediyespor'un bu kadar çok lisanslı sporcusu olmasına ve bu kadar başarılı olmasına şaşırdığını söyledi. Şan, "Açıkçası böyle bir şey beklemiyordum. Bu kadar çok sporcu ve başarı beni şaşırttı. Bu yüzden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve Meram Belediyespor Başkanı Hüseyin Saraç'ı tebrik ediyorum. Gençlere yatırım yaptıkça karşılığı alınır. Biz de Konyaspor olarak genç sporcularımızın arkasındayız" şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra ödül törenine geçildi. Cumhuriyet altınıyla ödüllendirilen Meram Belediyespor sporcuları, ödüllerini Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay ve Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın elinden aldılar. Ödül töreninin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. (Emre Tanrıver)

img_9196.jpgimg_9207.jpgimg_9222.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.