Başbakan Davutoğlu Diyarbakır'da

Başbakan Davutoğlu Diyarbakır'da
Davutoğlu, seyyar bir ciğercide ikram edilen ciğeri yedi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır'da seyyar bir ciğercide ikram edilen ciğerden tattı, çevredeki vatandaşlarla selamlaştı. 

Partisince düzenlenen mitingin ardından parti otobüsü ile İstasyon Meydanı'ndan ayrılan Davutoğlu, sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Sezai Karakoç Bulvarı'nda otobüsten inerek yol kenarındaki bir seyyar ciğerciye uğrayan Başbakan Davutoğlu, ciğeri yapan ustayla ile bir süre görüştü.

Ahmet Davutoğlu, daha sonra eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile iskemlelere oturarak, ikram edilen ciğerden tattı. Davutoğlu, bu esnada sohbet ettiği vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Parti otobüsüne binen Başbakan Davutoğlu, mikrofonla bölgedeki halka, "İmkanım ve zamanım olsa hepinize çay içmeye gelirdim. Allah Diyarbakır'ı ve sizleri aziz eylesin. Hayırlı akşamlar diliyorum. Allah'a emanet olun" diye seslendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindekileri taşıyan otobüs daha sonra havalimanına doğru hareket etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.