Başbakan Yıldırım, Konya’ya geliyor!

Başbakan Yıldırım, Konya’ya geliyor!
Başbakan Binali Yıldırım'ın yarın Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleşecek olan Unilever’in dünya çapındaki yatırımının açılışına katılması bekleniyor.

Konya’da yarın tarihi bir açılış günü yaşanacak. Dünya markası Unilever’in dünya çapındaki en büyük yatırımlarından biri olarak hayata geçirdiği 350 milyon Euro değerindeki yatırım ile hayata geçirilen Yeni Ev ve Kişisel Bakım Ürünleri fabrikası törenle açılacak. Açılış törenine üst düzey devlet yetkililerinin katılacağı öğrenildi. Unilever Dünya Başkanı Paul Polman’ın, Unilever Kuzey Afrika, Ortadoğu, Türkiye, Rusya, Ukrayna, Belarus Yönetim Kurulu Başkanı Sanjiv Kakkar’ın ve Unilever Türkiye, Orta Asya, İran Yönetim Kurulu Başkanı Harm Goossens’ın katılımlarıyla gerçekleştirecek açılış için son hazırlıklar yapılıyor. Programda son bir değişiklik olmazsa Başbakan Binali Yıldırım’ın da açılışa katılması bekleniyor. Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrika sahasındaki açılış organizasyonu saat 11.00’da başlayacak.

3 BAKANIN GELMESİ BEKLENİYOR

Başbakan Binali Yıldırım'ın Konya programı ve  bu ziyarete ilişkin detaylar günün ilerleyen saatlerinde kesinleşecek. Konya'daki büyük açılışa hükümeti temsilen 3 bakanın katılması ise büyük ölçüde kesinleşti.

Buna göre;

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan 

ve

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün programa katılım sağlayacağı ifade ediliyor

 

 

 

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.