Konyaspor'da artık İlhan Hoca konuşacak

Konyaspor'da artık İlhan Hoca konuşacak
Konyaspor'un Adana Demirspor'la oynadığı maç sonu resmi basın toplantısına teknik direktör İlhan Palut katıldı.

Konyaspor'un Adana Demirspor'la oynadığı maç sonu resmi basın toplantısına teknik direktör İlhan Palut katıldı.

İlhan Palut'un pro-lisansı olmadığı için Konyaspor'da basın toplantılarına, pro-lisanslı yardımcı antrenör Ersan Parlatan teknik sorumlu olarak katılıyordu.

Süper Lig’de Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'un yanı sıra Kasımpaşa Teknik Direktörü Şenol Can, Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ve Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Francesco Farioli bu durumda olan hocalardı.

TFF'DEN "EĞİTİM PROGRAMINA BAŞLAYANLARA İZİN" DÜZENLEMESİ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) tartışmalı uygulaması BB Erzurumspor'un başvurusu sonrası Şenol Can'ın Kasımpaşa'dan  ayrılmasıyla yeniden tartışmaların odağı haline gelmişti.

TFF, ‘Özel çalışma izni’ maddesine “Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından gönderilen online eğitim içeriklerini alarak ilgili eğitim programına başlayan teknik adamlar çalışma alanlarında görev yapabilirler” hükmü ekleyerek çözüm üretti ve bu isimlere bir nevi çalışma izni çıkardı.

Çağdaş Atan, Ömer Erdoğan ve Farioli, geçtiğimiz hafta maç sonu basın toplantılarına katılmıştı.

Eğitim programı başvurusu sürecini tamamlayan İlhan Palut da, TFF tarafından akredite edildi ve genç teknik adam Adana Demirspor maçı sonrası ilk basın toplantısına katıldı.

ALENİ 'HÜLLECİLİK'Tİ

TFF'nin aleni "hülle" yapmaya yönelten, tartışmaların odağındaki eleştirilen uygulaması, 2013-14 sezonunda Sivasspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Roberto Carlos’la başlamış Süper Lig’de görev yapması için lisansı yeterli olmayan Carlos için talimatlarda revizyona gidilmiş ve Brezilyalı teknik adam yedek kulübesine oturmuştu. Bu durum daha sonra Sergen Yalçın ardından da diğer isimlerle devam etmişti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.