Başka izahı yok inancın zaferi!

Başka izahı yok inancın zaferi!
Konyaspor Süper Lig'de; Başakşehir ve Trabzonspor'un ikisini birden mağlup etme başarısı gösteren tek takım oldu

 

 

Son 3 haftaya 17. sırada giren Konyaspor, ligde kalmak için Başakşehir ve Trabzonspor maçlarından en az birini kazanmak zorundaydı. Mucize denileni gerçekleştiren yeşil-beyazlılar zirvedeki iki takımı birden yenerek büyük bir başarıya imza attı ve son maça bırakmadan ligde kaldı

 

Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor’u 4-3 yenerek ligde kalan Konyaspor, inanılmazı başardı. Kabus gibi geçen sezonda son 3 haftaya 30 puanla 17. sırada giren yeşil-beyazlılar, ligde kalmak için son haftaki Alanyaspor maçı öncesi Medipol Başakşehir ve Trabzonspor’la oynayacağı maçlardan en az birisini kazanmak zorundaydı.

İKİSİNİ BİRDEN YENDİ

Bu sezon aldığı sonuçlarla taraftarlarına hayal kırıklıkları yaşatan Konyaspor, zor olanı başardı ve hem Lider Medipol Başakşehir’i hem de takipçisi Trabzonspor’u yenerek işi Alanyaspor maçına bırakmadan ligde kalmayı garantiledi.

TAM ANLAMIYLA İNANCIN ZAFERİ OLDU

Konyaspor’un son 2 maçta gösterdiği bu performans tam anlamıyla inancın zafer oldu. Özellikle son Trabzon maçında maçı 3-1’den çeviren yeşil-beyazlılar, Süper Lig’de bu sezon hiçbir takımın yapamadığını gerçekleştirdi.

KORKMAZ: İNANINCA BÖYLE OLUYOR

Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Trabzonspor galibiyetini inancın zaferi olarak niteledi. Hem Başakşehir hem de Trabzosnpor maçındamüthiş bir geri dönüş yaşadıklarını belirten Korkmaz, "Bunun karşılığı ligde kaldık. Oyuncuları kutluyorum. Konyaspor camiasına, Konya şehrine, taraftarına hayırlı olsun. Çünkü bundan 3-4 hafta önce 'bu takım ligden düştü' denmişti. Bunu birçok kişi söyledi. Ama baktığınız, gördüğünüz, inandığınız da ve ekip olarak güvendiğiniz zaman sahaya yansıttığınız da bu oluyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.