Başkan Akkaya’dan, AKİMMED’e ziyaret

Başkan Akkaya’dan, AKİMMED’e ziyaret
Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKİMMED)’ni ziyaret etti.

AKİMMED Dernek Başkanı İbrahim Öncel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile dernek çalışmaları hakkında görüşen Başkan Akkaya, Sivil Toplum Kuruluşlarının bir şehrin gelişmesinde önemli bir yere sahip olduğu söyledi. Başkan Akkaya, kendisinin de üyesi olduğu AKİMMED’in çalışmalarını takdirle takip ettiğini ifade ederek, 15 Temmuz sürecinde millet iradesinin ortaya konulmasında İmam Hatip neslinin önemli bir dik duruş sergilediğini dile getirdi. Başkan Akkaya, “Tankların önünde yatan, mermilere göğsünü siper eden vatanseverlerimiz oldukça bu millet asla diz çöktürülemeyecektir. Bu hassasiyetlerin oluşması için İmam Hatiplere önemli görevler düşmektedir” dedi.
Dernek Başkanı İbrahim Öncel ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İmam Hatip Okullarının fiziki ortamlarının güzelleşmesi ve İmam Hatip öğrencilerinin mili ve manevi ruhla yetişmesi için gayret içinde olacaklarını söyledi. Öncel; Dernek faaliyetlerine sağladığı katkıdan dolayı da Başkan Akkaya’ya teşekkür etti.
Ziyaret, Başkan Akkaya ve AKKİMED Yönetim Kurulu Üyelerinin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.