Başkan Akyürek'ten Başkan Toru'ya ziyaret

Başkan Akyürek'ten Başkan Toru'ya ziyaret
KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti.Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek,...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Toru'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Meram Belediyesinin hem tarihi dokunun korunması hem de yeni şehircilik anlayışıyla çağdaş ve modern hizmetlerin verilmesi konusunda önemli çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Meram Belediyesi'nin Büyükşehir Yasası çerçevesinde bugüne kadar yapılamayan birçok hizmete imza atmak için gayret gösterdiğini de belirten Akyürek, "Belediye hizmetleriyle ilgili yoğun bir çaba sarf ediliyor. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen katkıyı yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

Toru ise ilçe ile ilgili sorunları çözmek için Büyükşehir Belediyesi ile gayret gösterdiklerini ifade etti.

Temelde gayelerinin şehrin tarihi ve kültürel mirasının korunması ile ekonomik kalkınmanın sağlanması için en verimli çalışmayı sergilemek olduğunu aktaran Toru, bu noktada iş birliğinin çok önemli olduğunu dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.