Başkan Altay: "Esnafımızla birlikte daha güçlüyüz"

Başkan Altay: "Esnafımızla birlikte daha güçlüyüz"
 Editör
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Sanayi’de esnafla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Esnaf Buluşmaları” kapsamında Meram Sanayi’de esnafla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çalışan Gençlik Meclisi tarafından yapılan programla Meram Sanayi’yi ziyaret eden Başkan Altay, esnaflarla ve çalışanlarla sohbet ederek, taleplerini dinledi.

Esnafların karşılaştığı problemlerin çözümüne yönelik Büyükşehir Belediyesi’nin attığı adımlar hakkında bilgi veren Başkan Altay, “Fırsat oldukça esnaflarımızı ziyaret etmeye devam kendileriyle ilgilenmeye çalışıyoruz. Yıllardır süregelen esnaf buluşmalarımız güzel bir gelenek haline dönüştü Bu gün sabah da Meram Sanayimizi ziyaret edip esnaflarımızla bir araya gelerek hasbihal ettik. Esnafımızın görüşleri bizim için çok kıymetli ve değerli. Şehrimizin ekonomik potansiyelini artırmak adına el birliğiyle çaba gösteren, çalışan tüm hemşerilerimize kalpten teşekkür ediyorum. Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançları diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.