Başkan Altay: Her zaman öğrencilerimizin ve gençlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz

Başkan Altay: Her zaman öğrencilerimizin ve gençlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz
Okul ziyaretleri kapsamında lise öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Altay, "Bizler her zaman öğrencilerimizin ve gençlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz." dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, okul ziyaretleri kapsamında Selçuklu Saraybosna Anadolu Lisesi ve Konevi Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, okul ziyaretlerinde öğrencilerle buluşmayı sürdürüyor.

Selçuklu Saraybosna Anadolu Lisesi’ni ve Konevi Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Altay, burada öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Ülkenin yarınlarının gençler olduğunu belirterek, onları güçlü yarınlara hazırlamak için büyük gayret gösterdiklerini belirten Başkan Altay, “Eğitim ve gençlik konularında atılacak adımları daha da ileriye taşımak için üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. Bizler her zaman öğrencilerimizin ve gençlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Allah, tüm gençlerimizin ömürlerini bereketli kılsın” dedi.

sztdnfptcjhgc9xvu0lkx49uo0vmgf7aipmzogvb-1.jpg

inkwhpytg5nianybotmgssbhorz5rk3prgh41ves.jpg

bi5swhdlsy1h7jh6iy2novwb6w3ua0b6curt6juz.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.