Başkan Altay, Kayacık Tesisleri için tarih verdi

Başkan Altay, Kayacık Tesisleri için tarih verdi
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, iki sene önce temeli atılan ve çalışmalarına devam edilen Kayacık’ta kitesislerin son durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

Konyaspor için ellerinden gelen tüm imkanları kullandıklarını ifade eden Başkan Altay, “Şehrimizin en önemli değerlerinden Konyaspor’un yeni Kayacık Tesisleri’nin yapım çalışmalarına hızla devam ediyoruz. 58 milyon lira maliyetle yapılan tesisi bahar aylarında tamamlayacağımızı umuyorum. Tesislere ilave olarak 2 yeni çim sahayı da inşa ettik. Konyaspor için elimizden gelen tüm imkanları kullanmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Tesisler bahar aylarında tamamlanarak hizmete sunulacak.

Kendisinin de sıkı bir Konyaspor taraftarı olduğunu hatırlatan Altay konuşmasında spora ve sporcunun yanında olduklarını ifade ederek, 2023 Dünya Spor Başkenti unvanına sahip bir şehir olarak önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptıklarını sözlerine ekledi.

kayacik-spor-tesisleri2-1.jpg

kayacik-spor-tesisleri2-2.jpg

kayacik-spor-tesisleri2-3.jpg

kayacik-spor-tesisleri2-4.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.