Başkan Altay: Konya’nın Recep Tayyip Erdoğan sevgisi bambaşkadır

Başkan Altay: Konya’nın Recep Tayyip Erdoğan sevgisi bambaşkadır
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. 

Konya Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: "Bugün hepimiz heyecanlıyız. Hem çok kıymetli Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlamanın hem de şehrimize değer katacak büyük yatırımların açılışını gerçekleştirecek olmanın gururunu yaşıyoruz.  Ak Partimizin 18 yıllık iktidarında şehrimize kazandırdığınız yüzlerce eser sebebiyle zat-ı âlinize şükranlarımı sunuyorum.
Konyamız; her daim mazlumların yanında olan, zalimlerin yüzlerine karşı gerçekleri haykıran, yatırımlarla ülkemize çağ atlatan sizi yürekten seviyor. Konyamızın da sizin gönlünüzdeki yerine her seferinde şahitlik ediyoruz. Bu nedenledir ki şehrimize her teşrifiniz bir bayram havası yaşatıyor. 
 Konya, Yüksek Hızlı Trene sizlerin sayesinde kavuştu. Mavi Tünel’e, duble yollara, yeni üniversitelere, okullara, modern hastanelere, yeni stadyuma, Bilim Merkezi’ne, enerji yatırımlarına, öğrenci yurtlarına, kongre merkezlerine, binlerce sosyal konuta, Millet Bahçelerine sizlerin sayesinde kavuştu. 
Bizler de sizlerin himayelerinde büyük Türkiye yürüyüşüne katkı sağlamak için Konyamızın 31 ilçesinde hemşehrilerimizle gönül birliği içinde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gönül Belediyeciliğinin en çok Konya’ya yakışacağı işaretiniz bize güç veriyor. Bize emanet edilen bu şehirde belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyoruz. Bugün açılışını yapacağımız yatırımlar şehrimizin 2023 planlamasında büyük önem arz ediyor. 
850 yataklı Konya Şehir Hastanemizi açıyoruz. Sizlerin talimatları ile hayata geçirilen Şehir Hastanelerinin Konoravirüs salgını döneminde nasıl bir öneme sahip olduğunu tüm dünya gördü. 
Bununla birlikte Konya Çevre Yolu 1. Etabını, Kayacık Lojistik Merkezimizi, Sarayönü ilçemizde Toki yatırımlarımızı ve Belediyemiz ile İlbank tarafından yapılan Yeni YHT Gar alt geçidin resmi açılışlarını yapıyoruz. Devlet ve millet irademizin mayası Konya olarak saye-i himayeleriniz için teşekkür ederiz.
Güçlü Türkiye hedefinin orta direği olan Konyamız ve Konyalı hemşehrilerimizle birlikte ilk günkü aşk ile sizin yanınızda durmaya devam edeceğiz."

 

 

Ayrıntılar Geliyor..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.