Başkan Altay öğrencilere teşekkür etti 

Başkan Altay öğrencilere teşekkür etti 
Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sıraç Aydın Taşbaş İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. 

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sıraç Aydın Taşbaş İlkokulu'nu ziyaret etti. İlk olarak öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle görüşen Başkan Altay, Selçuklu Değerler Eğitimi Programı'na (SEDEP) verdikleri katkılarından dolayı eğitimcilere teşekkür etti. Ziyarette Başkan Altay'a Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar da eşlik etti.
Selçuklu Belediyesi'nin eğitime fiziki desteğinin sürdüğünü ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay," Okulunuzun bahçesinde yapımına başladığımız anaokulunun inşaatı hızla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede tamamlamak için çalışıyoruz. Selçuklu'da okul öncesi eğitime olan destek kapsamında şu an 9 anaokulu yapıyoruz. Çalışmalar tamamlanınca Selçuklu'da okul öncesi eğitimin standardı daha yükselmiş olacak" dedi.

"Başkan Altay teşekkür etti"
Daha sonra sınıfları ziyaret eden Başkan Altay, öğrencilerle SEDEP'in sorumluluk değeri üzerine sohbet etti ve öğrencilere temizlik çevre konusunda tavsiyelerde bulundu. Başkan Altay," Selçuklu Belediyesi olarak çöp toplamaya her yıl 36 milyon TL para harcıyoruz. Her yıl 36 tane anaokulu yapacak parayı çöp toplamaya harcıyoruz sadece. Eğer bu işi ayrıştırmaya ve geri dönüşüme dönüştürebilirsek, etrafı kirletmezsek, okulumuzun etrafını temiz tutarsak şehrimiz daha güzel ve daha temiz olur. Sizlere teşekkür ediyorum. Gençlerimiz ve çocuklarımız temizlik hususunda hem duyarlı hem de bize destek veriyor" dedi.
Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar da öğrencilere kitap okuma alışkanlığı ve spor yapmaları tavsiyesinde bulundu. Kayacılar,"Sporu da okumayı da ihmal etmiyoruz. Çünkü bunlar bize sağlıklı bir yaşam ve eğitim adına çok katkı sağlayacak iki etkinlik" dedi.
Selçuklu Belediyesi'nin eğitime her fırsatta destek verdiği ifade eden Kayacılar," Okulunuzun karşında ana okulumuz yapılıyor. Yine mahallerimize spor salonumuzun yapımı devam ediyor, halı sahamız da inşallah tekrar faaliyete geçecek. Tüm bu katkılarından dolayı Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.