Başkan Altay sosyal medya hesabından o renkli anları paylaştı: 'Güzel bir hatıra bıraktık'
Başkan Altay x sosyal medya hesabından Genç KOMEK stantlarından çocukların emekleriyle ortaya koyduğu ürünleri paylaştı.

Başkan Altay sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "17 Aralık’a kadar devam edecek Altın Dokunuşlar Festivali’nde gençlerle güzel bir hatıra bıraktık. Genç KOMEK stantlarında çocuklarımızın ortaya koyduğu emek, heyecan ve öğrenme isteği festivalin en kıymetli yanlarından biri" ifadelerine yer verdi.

BU YIL İLK DEFA DÜZENLENİYOR
Selçuklu Kongre Merkezi ve Mevlana Kültür Merkezi’nde bu yıl ilk defa Altın Dokunuşlar Festivali kapsamında Gazze için de bir kermes düzenleniyor.

SON TARİH 17 ARALIK
Altın Dokunuşlar'da her gün farklı atölye çalışmaları gerçekleştiriliyor. Festival konserler, çocuklar için birbirinden eğlenceli aktişviteler, söyleşiler ve daha fazlasına ev sahipliği yapıyor. 17. Altın Dokunuşlar Sergisi” ve “Gazze Kermesi”, 17 Aralık Çarşamba gününe kadar ziyarete açık olacak.
17 Aralık’a kadar devam edecek Altın Dokunuşlar Festivali’nde gençlerle güzel bir hatıra bıraktık.
— Uğur İbrahim Altay (@u_ibrahim_altay) December 14, 2025
Genç KOMEK stantlarında çocuklarımızın ortaya koyduğu emek, heyecan ve öğrenme isteği festivalin en kıymetli yanlarından biri.
???? Selçuklu Kongre Merkezi pic.twitter.com/xv5kAVDQ8R
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.