Başkan Altay’dan "Kış Spor Okulları" müjdesi

Başkan Altay’dan "Kış Spor Okulları" müjdesi
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kış spor okulları müjdesi verdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kış spor okulları müjdesi verdi Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 ilçede hayata geçirilen “Spor Konya Projesi”nde yaz dönemi eğitimleri tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ilçe belediyeleri iş birliğiyle gerçekleştirdikleri spor okulları projesine ilçelerde yaşayan öğrencilerin katılım göstermesinin gelecek adına sevindirici olduğunu söyledi.

ALTAY’DAN MÜJDE

 “Spor Konya Projesi” ile merkez dışındaki 28 ilçede 6-16 yaş aralığındaki öğrencilerin yaz tatillerini spor yaparak değerlendirdiğini kaydeden Başkan Altay, “7 hafta boyunca 25 farklı branşta 107 eğitmenimiz 6.512 öğrencimizi sporla buluşturdu. Gençlerle ilgili her türlü proje bizim için çok değerli. Büyükşehir Belediyesi olarak onlara her türlü desteği vermeye gayret ediyoruz. Amacımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin hem kötü alışkanlıklardan uzak durması hem de onların ileride başarılı sporcular olarak yetişmeleri.” şeklinde konuştu.

Başkan Altay, kış spor okullarının planlanmasını da yaptıklarını ifade ederek, yaz tatilinde eğitimlere katılan tüm öğrencilerin kışın döneminde de spor yapmaya devam etmelerini istedi. 

baskan-altaydan-3.jpg

baskan-altaydan-2.jpg

baskan-altaydan-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.