Başkan Altınok çocuklarla şarkı söyledi

Başkan Altınok çocuklarla şarkı söyledi
Keçiören Belediyesi konservatuvarı, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde çocuk konseri düzenledi.

Keçiören Belediyesi konservatuvarı, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde çocuk konseri düzenledi. Konserde çocuklardan oluşan koro çeşitli görsel şölenleri ve musiki eserleri izleyicilerin beğenisine sundu.

Keçiören Belediyesi konservatuvarı öncülüğünde Yunus Emre Kültür Merkezi, çocuk konserine ev sahipliği yaptı. Çeşitli görsel şölenler ve musikilerin düzenlendiği konsere Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, çocuklar ve aileleri de katıldı. Covid-19 önlemleri kapsamında yapılan konsere Ankaralı müzik severler de yoğun ilgi gösterdi.

Burada konuşan Başkan Altınok, "Türk çocuğunun öz güveni yüksek olmalıdır. Burada bir şey söylemek lazım. Biz eğitim sistemimizi değiştirmeliyiz. Ülke de şu vardı; ilkokuldan itibaren yeteneklerine göre yön yol çizerlerdi. Sanatta kültürde başarılı olanlarda böyle olurdu. Geldiğimiz çağımızda gerek sanat gerek kültür gerekse türkülerimiz şarkılarımız şairlerimiz azaldı" diye konuştu,

"Türkülerimiz şarkılarımız bizi anlatır. Acılarımız sevinçlerimiz ve hafızalarımızdır" diyen Altınok sözlerini şöyle sürdürdü:

"Burada emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyorum. Burada öz güven çok yüksek. Tebrik ediyorum. Devletlerin ve milletlerin geleceği çocuklardır. Atatürk, "Çocuklarımız geleceğimizdir, gelecek nesli yetiştirecek olanlarda öğretmenlerimizdir" diyor. Onları ne kadar bilgili yetiştirirsek geleceğimizde o derecede güzel olur. Bu cennet vatanı bizi bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlar olmasa bizde olmazdık. Artık gelecek sizlerin çocuklar."

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.